Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztató célja

Qualsys Kft. (továbbiakban: Vállalkozó), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban, és elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Vállalkozó a személyes adatokat bizalmasan kezeli, 3. fél részére nem adja ki.

Az adatkezelő adatai:

Qualsys Kft.
Székhely: 2600 Vác, Szegfű u. 34.
Adószám: 13269241-2-13
Elérhetőség: +36 30 236 0437
E-mail: klara@termeszetgyogyasz-vac.hu
A tárhely-szolgáltató neve: Magyar Hosting Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@mhosting.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.mhosting.hu

Kezelt személyes adatok köre

A szolgáltatás igénybevételéhez Vállalkozó kapcsolattartói adatokat kér be: név, e-mail cím, telefonszám, a regisztrációs űrlap kitöltésével Érintett hozzájárul, hogy Vállalkozó az adatait kezelje, kapcsolattartás céljából megőrizze, amíg Érintett az adatok törlését nem kéri.
Számla kiállításhoz számviteli törvénynek megfelelően: név, cím, adószám kerül feltüntetésre. A számlák a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelően kerülnek megőrzésre, ezen adatok törlését Érintett a számviteli törvényben foglalt megőrzési idő lejárta után kérheti Vállalkozótól.

Cookie-k (sütik)

A termeszetgyogyasz-vac.hu sütiket használ. A sütik feladata:

  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A weboldal látogatójának lehetősége van a cookie-használat elfogadásának megtagadásához. Az elfogadott sütik 1 hónap után automatikusan törlődnek.

Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

A termeszetgyogyasz-vac.hu weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával a termeszetgyogyasz-vac.hu információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.
Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 0613911400
Fax: 0613911410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

Egyéb rendelkezések

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.
Vállalkozó a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Weboldalunk a látogató élményének javítását segítő "sütiket" használunk. Elfogadod? További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close