websikehealthcheck
websikehealthcheck

Egészségmegőrzés

Ki ne szeretne energikusan, egészségesen élni a családjával hosszú évtizedeken keresztül? A legtöbben azonban nem figyelnek oda az egészségükre, nem gondolnak a betegségek megelőzésére, viszont ha baj van, az egészség hirtelen mindennél fontosabbá válik. Ezt azonban nem szabad megvárni. Immunrendszerünk erősítésén folyamatosan dolgoznunk kell, hiszen így lehetünk csak biztosak benne. hogy megfelelően védekezünk az idegen anyagokkal kapcsolatban.  Egy kis odafigyelés, némi tudatosság szükséges és máris sokat tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében. Iktassunk be rendszeres testmozgást, figyeljünk az egészséges étrend kialakítására és persze betartására és a stresszes helyzetek megfelelő kezelésére.

Hogyan segít a biorezonancia?

A biorezonancia készülék mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel, ami eljut a szervezet minden egyes sejtjéhez. A válaszreakciók megmutatják milyen eltérés tapasztalható, az egészséges tartományhoz képest. A készülék a sejtek rezgéseit veszi alapul, a diszharmonikus rezgéseket kioltja, ezáltal erősíti a szervezet öngyógyító képességét. A biorezonanciának köszönhetően aktívabbá válik a sejtek működése, több nátrium jut a sejtplazmába és ez nagyban hozzájárul a kórokozók elpusztulásához, a szervezet ellenállóbbá tételéhez.

Ráadásul mindezt …

  • fájdalom és tűszúrás nélkül
  • mellékhatások és előzetes orvosi vizsgálat nélkül
  • alapos sejtszintű elemzéssel
  • személyre szabott tanácsokkal

Kérj időpontot egy állapotfelmérésre!

Ha szeretnéd megőrizni az egészséged és ellenállni a megpróbáltatásoknak, tedd meg az első lépést: kérj időpontot az állapotfelmérésre, hogy megtudd, min kell változtatnod!

Ehhez csak ezt az űrlapot kell kitöltened, én pedig felveszem Veled a kapcsolatot.  Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy el tudjalak érni!

  • Itt röviden leírhatod, miben tudok Neked segíteni!

A biorezonancia mellett Te is sokat tehetsz az egészséged megőrzéséért ha odafigyelsz rá,
hogy milyen termékeket fogyasztasz illetve használsz. Az általam javasoltakat megtalálod ebben a webshop-ban!

tovább a webshopba