websikehealthcheck
websikehealthcheck

Ideális testsúly

Bizonyára számodra is fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben és elérd a számodra ideális testsúlyt. Tegyük fel, hogy odafigyelsz az étkezésre, betartod a helyes (illetve annak vélt) étrendet, és még sportolsz is hetente legalább kétszer. Csak telnek a hetek (hónapok?), a kitartó munkának még sincs eredménye, így egyre inkább elmegy a kedved az egésztől, és egyre könnyebben engedsz meg magadnak egy-egy csalónapot…
A legtöbben ilyenkor nem is gondolnak rá, mennyi minden állhat a háttérben és sok esetben nem elég a mozgás és egy sablon diéta.  Komplex, személyre szabott életmód programra van szükséged, melynek első lépéseként fel kell mérnünk a szervezeted jelenlegi állapotát. Előfordulhat, hogy egy ételallergia, intolerancia vagy más probléma áll a háttérben, amire eddig nem is gondoltál. Hogyan is gondoltál volna, hiszen semmilyen orvosi vizsgálat vagy allergia teszt nem mutatta ki …

Hogyan segít ebben a biorezonancia?

A biorezonancia készülék mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel, ami eljut a szervezet minden egyes sejtjéhez. A válaszreakciók megmutatják milyen eltérés tapasztalható, az egészséges tartományhoz képest. A készülék a sejtek rezgéseit veszi alapul, a diszharmonikus rezgéseket kioltja, ezáltal erősíti a szervezet öngyógyító képességét. A biorezonanciának köszönhetően aktívabbá válik a sejtek működése, több nátrium jut a sejtplazmába és ez nagyban hozzájárul a kórokozók elpusztulásához, a szervezet ellenállóbbá tételéhez.

Ráadásul mindezt …

  • fájdalom és tűszúrás nélkül
  • mellékhatások és előzetes orvosi vizsgálat nélkül
  • alapos sejtszintű elemzéssel
  • személyre szabott tanácsokkal

Kérj időpontot egy állapotfelmérésre!

Ha szeretnéd, hogy a betarthatatlan diéták helyett egy személyre szabott, működő életmód program segítségével végre elérhesd a célod, hogy végre azt lásd viszont a tükörben, amire mindig is vágytál, gyere el egy állapotfelmérésre!

Ehhez csak ezt az űrlapot kell kitöltened, én pedig felveszem Veled a kapcsolatot.  Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy el tudjalak érni!

  • Itt röviden leírhatod, miben tudok Neked segíteni!

A biorezonancia mellett Te is sokat tehetsz az egészséged megőrzéséért ha odafigyelsz rá,
hogy milyen termékeket fogyasztasz illetve használsz. Az általam javasoltakat megtalálod ebben a webshop-ban!

tovább a webshopba